Lisse, 27 augustus 2014

Vanavond omstreeks kwart voor elf kregen politie en ambulance melding van een ongeval op de van Lyndenweg in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er op de kruising van Lyndenweg met de Stationsweg in Lisse een ernstig ongeval was gebeurd tussen een afslaande automobiliste en een scooterrijdster. De automobiliste zag de scooter rijdster welk uit de richting van Lisse kwam over het hoofd tijdens het afslaan en hierdoor kwamen de twee in botsing. De scooterrijdster en haar scooter werden beide ‘gelanceerd’, de bestuurster belande naast de auto in de bossages bij het fietspad en de scooter een stuk verderop op het voetpad. De ambulancedienst is gelijk begonnen met de behandeling van de jongedame en zij is gefixeerd met de nekkraag en de wervelplank. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie was snel ter plaatse en is toen gelijk al begonnen met het veilig stellen van de sporen.

De politie heeft de nodige gegevens genoteerd van de betrokkene en de getuigen welk het ongeval hadden zien gebeuren. De jongedame is door het ambulancepersoneel met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen