Ongeval A12 (1)Zevenhuizen, 26 augustus 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Oprit van de A12 bij Zevenhuizen. In eerste instantie leek het hier te gaan om een aanrijding waarbij alleen materiële schade was ontstaan maar uiteindelijk is toch besloten voor de zekerheid de ambulance ter plaatse te laten komen voor de bestuurster.

Deze is dan ook gecontroleerd door de ambulancedienst maar mocht haar eigen weg vervolgen. Een berger kwam ter plaatse voor het beschadigde voertuig. De politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse voor de veiligheid van de hulpdiensten. Hoe de eenzijdige aanrijding heeft plaats kunnen vinden is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval A12 (2) Ongeval A12 (3) Ongeval A12 (4) Ongeval A12 (5) Ongeval A12 (6) Ongeval A12 (7)

Cookievoorkeuren wijzigen