Val van hoogte Gouda (7)Gouda, 25 augustus 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een val van hoogte aan de Korte Raam in Gouda. Al snel werd ook de assistentie van het Mobiel Medisch Team gevraagd en deze kwamen ter plaatse met de traumahelikopter.

Eenmaal op de plek van het incident zou een man naar beneden zijn gevallen en op het balkon van zijn onderburen terecht zijn gekomen. De hulpdiensten zijn direct gestart met het stabiliseren van de man waarna deze al snel met spoed en onder begeleiding van een MMT arts naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Een buurvrouw, die alles heeft zien gebeuren, verklaarde dat de man vermoedelijk last had van waanideeën waarna hij uit angst een duik van zijn balkon nam. De man raakte hierna ernstig gewond. Bovenstaand is (nog) niet officieel bevestigd door de politie.

De technische recherche kwam ter plaatse en heeft onderzoek gedaan op het plaats delict.

Foto’s: Rens de Haan, Marco van Bemmel & Wim Slagers

Val van hoogte Gouda (1) Val van hoogte Gouda (2) Val van hoogte Gouda (3) Val van hoogte Gouda (4) Val van hoogte Gouda (5) Val van hoogte Gouda (6) Val van hoogte Gouda (8) Val van hoogte Gouda (9) Val van hoogte Gouda (10) Val van hoogte Gouda (11) Val van hoogte Gouda (12)

Traumaheli GDA (1) Traumaheli GDA (2)

Val van hoogte Gouda (13) Val van hoogte Gouda (14) Val van hoogte Gouda (15) Val van hoogte Gouda (16) Val van hoogte Gouda (17) Val van hoogte Gouda (18) Val van hoogte Gouda (19)

Traumaheli GDA (3) Traumaheli GDA (4)

Val van hoogte Gouda (20)Raam_Hanepraij_WSlagers_02 Raam_Hanepraij_WSlagers_03

Traumaheli GDA (6)

Val van hoogte Gouda (22)

Cookievoorkeuren wijzigen