Ongeval N11 Alphen (1)Alphen aan den Rijn, 25 augustus 2014

De hulpdiensten werden vanavond naar de N11 bij Afrit Bodegraven-Centrum gestuurd voor een ongeval. Al snel bleek dat dit het verkeerde adres was en dat het ongeval had plaats gevonden op de N11 op Afrit Alphen aan den Rijn.

Een automobilist is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren waarna hij op de vangrail botste. Hierbij brak een wiel af en raakte de auto beschadigd. De bestuurder is nagekeken door de ambulancedienst maar deze is uiteindelijk niet vervoerd naar het ziekenhuis.

De witte bus was familie van de bestuurder en was niet betrokken bij de aanrijding. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval N11 Alphen (2) Ongeval N11 Alphen (3) Ongeval N11 Alphen (4) Ongeval N11 Alphen (5) Ongeval N11 Alphen (6) Ongeval N11 Alphen (7)

 

Cookievoorkeuren wijzigen