Ongeval Bodegraven (1)Bodegraven, 24 augustus 2014

Vanmiddag werden brandweer, ambulances, politie en een traumahelikopter gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Goudseweg in Bodegraven ter hoogte van de Shell.


Ter plaatse bleek er een auto door nog onbekende oorzaak tegen een boompje te zijn aangereden en daarna te water te zijn geraakt. Omstanders hebben samen met de hulpdiensten twee inzittenden, een vader en zijn zoon, uit de auto kunnen halen. Het personeel van de ambulancedienst heeft beide slachtoffers nagekeken maar er is niemand afgevoerd naar het ziekenhuis. Uiteindelijk zijn enkele brandweervoertuigen, één ambulance en de traumahelikopter afgemeld.

Het ongeval leek éénzijdig maar door verschillende verhalen van getuigen is voor de zekerheid de VOA ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken. Hierna kon de berger het voertuig uit het water takelen en afvoeren.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Ongeval Bodegraven (2) Ongeval Bodegraven (3) Ongeval Bodegraven (4) Ongeval Bodegraven (5)Goudseweg BDN (3) Ongeval Bodegraven (6)Goudseweg BDN (1)Goudseweg BDN (4) Ongeval Bodegraven (7) Ongeval Bodegraven (8)Goudseweg BDN (5)Goudseweg BDN (6)Goudseweg BDN (2) Ongeval Bodegraven (9) Ongeval Bodegraven (10) Ongeval Bodegraven (12) Ongeval Bodegraven (13) Ongeval Bodegraven (14) Ongeval Bodegraven (15) Ongeval Bodegraven (16) Ongeval Bodegraven (17) Ongeval Bodegraven (18) Ongeval Bodegraven (19) Ongeval Bodegraven (20) Ongeval Bodegraven (21) Ongeval Bodegraven (22) Ongeval Bodegraven (23) Ongeval Bodegraven (24)

 

Cookievoorkeuren wijzigen