Wellepoort BKE (2)

Berkenwoude, 23 augustus 2014

Vanochtend even na 10:00 werden politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Wellepoort in Berkenwoude. Ter plaatse lag er een auto in de sloot nadat een busje tegen de achterkant van de auto was aangereden.

De auto stopte ruim van te voren bij een uitwijkplaats op een tegemoetkomende auto. Het busje welke achter de auto reed, botste door onbekende oorzaak op de auto. De auto kwam door de klap in het water terecht. In beide voertuigen zat één persoon. Zij raakte beide niet gewond waarna de ambulancedienst weer retour kon. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. Om 12:00 kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Marco van Bemmel

Wellepoort BKE (1) Wellepoort BKE (3) Wellepoort BKE (4) Wellepoort BKE (5) Wellepoort BKE (6) Wellepoort BKE (7) Wellepoort BKE (8) Wellepoort BKE (9) Wellepoort BKE (10)

Cookievoorkeuren wijzigen