Sassenheim, 21 augustus 2014

Vanavond omstreeks tien over half acht werden politie en ambulance naar de A44 in Sassenheim gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een automobiliste de macht over het stuur was verloren. Hierbij raakte zij een andere auto in de flank en belande zij in de vangrail, al tollend kwam het voertuig tot stilstand op de vluchtstrook. De ambulancedienst heeft de vrouw nagekeken en gecontroleerd in de ambulance maar gelukkig bleek van letsel geen sprake. Een berger van BCB bv zag het ongeval  voor zijn neus gebeuren dus de berging van één van de voertuigen was al snel een feit. De auto welk in de flank was geraakt had lichte schade en kon op eigen kracht weer verder.

Tijdens het ongeval had het verkeer geen hinder, alle voertuigen stonden op de vluchtstrook. Rijkswaterstaat ontfermd zich over de grote schade aan de vangrail, deze zal in de loop van de avond gerepareerd gaan worden.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen