Hillegom, 18 augustus 2014

Vanavond omstreeks half tien werden meerdere ambulances, politie eenheden en traumahelikopter opgeroepen voor een incident op de Noorderlaan in Hillegom.

Wat er precies aan de hand was is nog onduidelijk, meerdere geruchten gingen de ronde maar bevestiging van officiële instanties blijft tot nu toe nog uit. De arts van de traumahelikopter heeft het ambulance personeel geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer, hierna is deze met de ambulance met spoed naar het LUMC in Leiden gebracht. Niet veel later vertrok de traumaheli richting het LUMC om aldaar de arts, welk mee was gegaan met de ambulance, weer op te halen.

Als er een persbericht volgt of nieuwe informatie bekend wordt zullen wij dit hier vermelden.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen