Inbraak Waddinxveen (4)Waddinxveen, 19 augustus 2014

Vanavond werd de politie gewaarschuwd omdat er een (poging) inbraak werd gedaan in een woning aan de Troelstrahoeve in Waddinxveen. De politie ging direct met meerdere eenheden ter plaatse en kreeg al snel één van de verdachte in beeld. Na een kat en muis spel kon de man worden aangehouden op de Zuidplashof.


Voordat deze werd aangehouden gooide de man volgens getuigen nog een schroevendraaien in de bosjes / sloot. Na de aanhouding heeft de politie nog verder gezocht naar twee andere verdachten maar bij ons is niet bekend of deze nog zijn aangehouden. De politiehelikopter heeft nog geassisteerd met zoeken.

Of de inbraak is gelukt en of er goederen zijn weggenomen is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Inbraak Waddinxveen (1) Inbraak Waddinxveen (2) Inbraak Waddinxveen (3) Inbraak Waddinxveen (5) Inbraak Waddinxveen (6) Inbraak Waddinxveen (7) Inbraak Waddinxveen (9)

Cookievoorkeuren wijzigen