Autobrand A20 (1)

Moordrecht, 19 augustus 2014

De brandweer van Moordrecht en Gouda werden vroeg in de morgen gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A20 bij Moordrecht. De auto zou in brand staan op het weggedeelte tussen Moordrecht en Gouda in de richting van Gouda. Ter plaatse gekomen bleek het voertuig volledig in brand te staan.

Metershoge vlammen en lange zwarte rookwolken waren zichtbaar en de brandweer is direct begonnen met blussen. Niets kon er meer van de auto gered worden. De bestuurder zag tijdens het rijden ineens vlammetjes in de roosters. Hij heeft nog geprobeerd zelf de brand te blussen maar zonder resultaat. Wel kon de man nog enkele bezittingen veilig stellen.

Waar de brand exact (door) is ontstaan is onbekend.

Een eigen fotograaf kon deze locatie niet bereiken.

Mobiele foto’s: Rijkswaterstaat / Arthur Hayes – Vermeulen Incident Management

Autobrand A20 (2) Autobrand A20 (3) Autobrand A20 (4) Autobrand A20 (5) Autobrand A20 (6) Autobrand A20 (7) Autobrand A20 (8)

 

Cookievoorkeuren wijzigen