Voorhout, 18 augustus 2014

Vanavond omstreeks tien over zes worden politie en ambulance naar de Oosthoutlaan in Voorhout gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat op de aldaar gelegen oversteekplaats naast de Edisonstraat een fietser en een automobilist met elkaar in botsing waren gekomen, de fietser kwam tegen de zijkant van de auto aan en viel daarna hard op het asfalt. Omstanders waren gelijk gestopt en hebben eerste hulp verleend in afwachting van de ambulance. Toen deze ter plaatse was heeft deze het overgenomen en is de man gefixeerd met een nekkraag en de wervelplank. Hierna is de man in de ambulance behandeld en met spoed naar een Leids ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft het nodige genoteerd van de getuigen, betrokkenen en het slachtoffer en de bestuurster van de auto moest zoals gebruikelijk blazen, maar van alcohol bleek geen sprake. De schade aan de voertuigen viel nog redelijk mee, de fiets had wat lakschade en het stuur stond scheef. De auto had een kapotte zijspiegel en een aantal diepe krassen in de lak.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen