Dammekant BDN (1)

Bodegraven, 18 augustus 2014

Aan het begin van de middag werd brandweer van Bodegraven, Zwammerdam en Alphen a/d Rijn samen met de OVD en de politie gealarmeerd voor een woningbrand aan de Dammekant in Bodegraven.

Het bleek te gaan om een brandje onder een woonwagen. De bewoner / eigenaar zou hebben verklaard dat hij onkruid aan het wegbranden was en dat het per ongeluk doorsloeg naar de onderkant van de wagen. De mannen van post Zwammerdam hebben een gedeelte van de woonwagen moeten slopen om eronder te kunnen komen. Hierop was het brandje snel geblust en met de warmtebeeldcamera werd alles nog eens gecontroleerd. Daarna kon men terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Dammekant BDN (2) Dammekant BDN (3) Dammekant BDN (4) Dammekant BDN (5) Dammekant BDN (6) Dammekant BDN (7) Dammekant BDN (8)

Cookievoorkeuren wijzigen