Sassenheim, 15 augustus 2014

Vanmorgen omstreeks kwart voor elf kreeg de meldkamer melding van een ongeval op de A44 Rechts 12,7 in Sassenheim, de politie werd hier met spoed op afgestuurd.

Eenmaal ter plaatse blijk dat een vrachtwagen en een personenauto tijdens het in/uitvoegen een botsing met elkaar hebben gehad. De personenauto belande hierdoor tegen de vangrail en liep zware schade op. De vrachtwagen stond een klein stukje verderop  op de vluchtstrook, bij deze was de rechter voorkant beschadigd. Gelukkig vielen er geen gewonden en kwam de vrouwelijke bestuurster van de auto met de schrik vrij. De afrit was gedurende het ongeval en de berging afgesloten voor het verkeer. De personenauto is door een berger afgesleept, bij de vrachtwagen liep het spatbord aan tegen het wiel maar na een paar trappen ertegen was dit opgelost en kon deze weer verder rijden.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen