Oegstgeest, 15 augustus 2014

Vanmorgen werd de politie getipt door een automobilist bij het ongeval op de A44 bij Sassenheim dat er een koe op de A44 bij Oegstgeest zou lopen.

Hierop wordt de meldkamer ingeseind en gaan diverse politie eenheden ter plaatse. Eenmaal aangekomen blijkt dat er inderdaad een koe op de snelweg loopt. Omstanders waren al bezig om het dier met een touw te vangen maar daar had de koe geen zin in en deze rende steeds weg. Uiteindelijk is door omstanders en de politie de koe naar de parkeerplaats van het aldaar gelegen BP tankstation gejaagd en aldaar kon het dier gevangen worden. Na dit avontuur is de koe weer terug naar zijn wei gebracht! Het verkeer op de A44 ondervond veel hinder hiervan en lange files in beide richtingen was het gevolg.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen