Noordwijk, 14 augustus 2014

Vanavond omstreeks half acht worden politie, ambulance, brandweer en traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval op de van Panhuysstraat in Noordwijk.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing waren gekomen. De auto sloeg vanaf de van Panhuysstraat een zijstraat in en toen ramde de scooter de auto in de flank op het fietspad. De traumahelikopter bleek niet meer nodig en deze werd afgemeld, de brandweer heeft de ambulancedienst geholpen met het bevrijden van het slachtoffer onder de auto vandaan. Helaas bleek alle hulp niet meer te baten en was de mannelijke bestuurder van de scooter overleden.

De Verkeers Ongevallen analyse van de politie heeft een groot onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, de van Panhuysstraat is voor al het verkeer afgesloten tijdens dit onderzoek.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen