Sassenheim, 14 augustus 2014

Vanavond omstreeks zeven uur werd de brandweer van Warmond opgeroepen voor een voertuigbrand op de Leidsevaart N444 in Voorhout.

Uiteindelijk bleek de juiste locatie de Leidsevaart N444 in Sassenheim, onder het aldaar gelegen Postviaduct stond een motorfiets in lichterlaaie. De motorrijder stond onder het viaduct voor het stoplicht te wachten toen deze bemerkte dat zijn motorfiets in brand stond. Hij stapte toen gelijk af en keek op veilige afstand toe hoe zijn motor afbrandde, wat de exacte oorzaak van het vuur is blijft onduidelijk. De brandweer van Warmond had het vuur met één straal hoge druk snel onder controle, na het nodige nabluswerk kon de brandweer weer retour naar de kazerne. Een berger heeft de restanten van de motorfiets opgehaald. Provincie Zuid-Holland ontfermd zich over de eventuele schade van het asfalt en de brug.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen