Zevenhovenseweg TAR (2)Ter Aar, 14 augustus 2014

De hulpdiensten rukten deze morgen groots uit voor een melding van een voertuig te water waarbij iemand bekneld zou zitten op de Nieuwveenseweg – N231 in Zevenhoven. Even daarvoor zou het gaan om de Oude Nieuwveenseweg in Nieuwveen en ook was de Zevenhovenseweg in Ter Aar ter sprake. Aan al deze verwarring kwam snel een eind toen het ongeval gebeurd bleek op het laatst genoemde adres.

Ter plaatse bleek dat er ook geen sprake was van een voertuig te water. Een busje heeft wel een flinke klap gemaakt maar kwam hierna in een greppel te liggen, niet in het water. Ook beknelling bleek onjuist, de twee inzittenden van de bus konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Toen bleek dat de brandweer niet nodig was, werd alles terug gestuurd naar kazerne.

De ambulancedienst kwam wel ter plaatse en heeft controles uitgevoerd. Uiteindelijk is één iemand afgevoerd naar het ziekenhuis. Een gealarmeerde traumahelikopter is ook geannuleerd.

De berger heeft het voertuig geborgen. VOA is niet ter plaatse gekomen omdat het een eenzijdig ongeval betrof  en de oorzaak reeds duidelijk was.

Foto’s: Jasper van Reenen

Zevenhovenseweg TAR (1) Zevenhovenseweg TAR (3) Zevenhovenseweg TAR (4) Zevenhovenseweg TAR (5) Zevenhovenseweg TAR (6) Zevenhovenseweg TAR (7) Zevenhovenseweg TAR (8) Zevenhovenseweg TAR (9) Zevenhovenseweg TAR (10) Zevenhovenseweg TAR (11)

Cookievoorkeuren wijzigen