Noordkade WDN (1)

Waddinxveen, 10 augustus 2014

Aan het einde van de avond werden politie en ambulance opgeroepen voor een verkeersongeval op de Noordkade in Waddinxveen. Niet veel later volgde een melding van een beknelling voor de brandweer. Nabij de kruising met de Staringlaan had een auto een woning geramd.

Van een beknelling bleek echter geen sprake en er raakte zelfs niemand dusdanig gewond dat de ambulance iemand moest overbrengen naar het ziekenhuis. Een inspecteur kwam ter plaatse om te kijken of de woning nog bewoonbaar was; er waren enkele scheuren ontstaan. Of de bewoners terug hun huis in mochten, is onbekend. Het voertuig is nog onderzocht door de politie, omdat er verdachte voorwerpen werden aangetroffen. De toedracht van het ongeval is onbekend, maar volgens een getuige zou het gaan om een voorrangsfout.

Foto’s en video: Stefan Vermin & Rob de Jong


Noordkade WDN (2) IMG_4473IMG_4478
IMG_4496Noordkade WDN (3) Noordkade WDN (4) Noordkade WDN (5) Noordkade WDN (6) Noordkade WDN (7) Noordkade WDN (8) Noordkade WDN (9) Noordkade WDN (10) Noordkade WDN (11)
 

Cookievoorkeuren wijzigen