Poes in problemen (9)Bergambacht, 10 augustus 2014

De brandweer werd vanavond gevraagd om ter plaatse te gaan op de Oosterhoef in Bergambacht in verband met een dier in nood. Ter plaatse bleek een kitten van enkele weken oud in de ondergrondse container te zitten.

Het kostte iets wat meer moeite als gepland maar uiteindelijk kon de brandweer het diertje uit zijn benarde positie bevrijden. Niemand in de omgeving bleek de eigenaar te zijn van het jonge poesje waarna een omstander de zorg op haar genomen heeft. Hoe de poes daar terecht is gekomen of hoelang deze daar al zat is nog een raadsel, mogelijk wilde iemand er vanaf.

Foto’s: Rens de Haan

Poes in problemen (1) Poes in problemen (2) Poes in problemen (3) Poes in problemen (4) Poes in problemen (5) Poes in problemen (6) Poes in problemen (7) Poes in problemen (8) Poes in problemen (10)

Cookievoorkeuren wijzigen