Overval Gouda (10)Gouda, 9 augustus 2014

De politie werd omstreeks half twee deze middag gealarmeerd voor een overal op een winkel aan de Gildenburg in Gouda. Het betrof hier een Voordeel, “op=op”, winkel. Eén man zou de winkel hebben overvallen en er met een onbekend geld bedrag vandoor zijn gegaan. Hierop ontstond nog een worsteling in de winkel.

Politie persbericht:

Gouda – De politie onderzoekt een overval op de voordeelshop ‘Op is Op’ aan de Gilderburg in Gouda en is daarbij op zoek naar getuigen.

Zaterdag 9 augustus omstreeks 13.30 uur overviel een nog onbekende man het aanwezige personeelslid en nam vervolgens een geldbedrag mee.

De politie startte direct een onderzoek en zocht met meerdere politie-eenheden naar de vermoedelijke dader. Hij werd echter niet meer gevonden. Van de man is het volgende signalement bekend:

Man, leeftijd circa 30 jaar, licht getinte huidskleur, kort zwart krullend haar. De man heeft een dun ringbaardje van oor tot oor. Hij droeg een groen-blauw T-shirt dat bij de worsteling in de winkel scheurde. Hij heeft vermoedelijk op zijn linkerarm een tatoeage. De man rende na de overval met wat geld weg in de richting van de Bloemendaalseweg.

Tip? Bel de politie

De politie onderzoekt de overval en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u tips of informatie die voor de politie van belang kan zijn, bel dan direct de recherche in Gouda via 0900-8844.

Foto’s: Rens de Haan

Overval Gouda (1) Overval Gouda (2) Overval Gouda (3) Overval Gouda (4) Overval Gouda (5) Overval Gouda (6) Overval Gouda (7) Overval Gouda (8) Overval Gouda (9)

Cookievoorkeuren wijzigen