Ongeval A4 Leiderdorp (5)Leiderdorp, 9 augustus 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Leiderdorp. Het ongeval zou in de tunnelbak zijn gebeurd tussen Zoeterwoude-Dorp en Hoogmade. Ter plaatse bleken meerdere voertuigen zijn betrokken.

Volgens de eerste gegevens zouden er fietsen van een auto zijn afgevallen waardoor de aanrijding heeft plaats gevonden. Meerdere ambulance, brandweer en politievoertuigen kwamen ter plaatse. Uiteindelijk bleek er niemand bekneld, wel heeft de brandweer nog de accupolen kunnen loskoppelen.

Hoeveel personen er uiteindelijk zijn afgevoerd is nog onbekend.

Ongeval A4 Leiderdorp (1) Ongeval A4 Leiderdorp (2) Ongeval A4 Leiderdorp (3) Ongeval A4 Leiderdorp (4)  Ongeval A4 Leiderdorp (6)

Cookievoorkeuren wijzigen