Noordwijk, 7 augustus 2014

De politie heeft vanavond rond negen uur een inval gedaan in een hotel aan de Jan van Henegouwenweg in Noordwijk.

Hier zouden een aantal verdachte personen zitten. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse, en enkele kamers zijn door de politie doorzocht. Omdat twee van de gasten niet wilde voldoen aan de vordering zijn deze twee aangehouden en afgevoerd naar het bureau. Meerdere gasten zaten geboeid in de lobby, maar zijn later vrijgelaten.

Update Politiebericht

Noordwijk – Meerdere politieagenten doorzochten donderdag 7 augustus om 20.45 uur een hotel aan de Jan van Henegouwenweg op de mogelijke aanwezigheid van vuurwapens. Bij de politie waren meerdere tips binnen gekomen dat enkele aanwezigen in het hotel over vuurwapens zouden beschikken.

Bij de zoekactie in een aantal hotelkamers waar gebruik werd gemaakt van speciaal getrainde honden werden geen vuurwapens aangetroffen. Een elftal personen werd tijdelijk opgehouden. Wel vonden agenten op een kamer een hoeveelheid drugs. De bewoner (23) van deze kamer en een andere man die zich niet kon legitimeren werden aangehouden.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen