Ongeval Reeuwijk (2)Reeuwijk, 8 augustus 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudsestraatweg – N459 in Reeuwijk. Ter plaatse bleek bij de rotonde van de op- en afrit van de A12 een kop-staart aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De bestuurster van het voorste voertuig gaf aan last van haar nek te hebben, met deze klachten is zij dan ook ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurster van het achterste voertuig had geen directe medische hulp nodig. Zij gaf aan wel te hebben geremd maar door gegleden te zijn op het natte asfalt. Beide auto’s konden zelf verder rijden.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Reeuwijk (1)Ongeval Reeuwijk (3) Ongeval Reeuwijk (4) Ongeval Reeuwijk (5) Ongeval Reeuwijk (6) Ongeval Reeuwijk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen