Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (8)Gouda, 7 augustus 2014

De hulpdiensten werden deze morgen groots gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Goudseweg in Gouda. Ter plaatse bleek het ongeval te zijn gebeurd op de Schoonhovenseweg – N207 welke parallel ligt aan de Goudseweg.

Een auto is door nog onbekende oorzaak over een bushalte heen gereden waarna een bushokje werd geramd. Nadat de auto vervolgens tegen een  portaal botste, reed deze van het talud af en kwam onderaan tot stilstaand. De melding voertuig te water bleek niet juist, de auto was net voor het slootje tot stilstand gekomen.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer gestabiliseerd waarna door middel van de kraan van het hulpverleningsvoertuig het slachtoffer naar boven getild kon worden. Hierna werd het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis en kon ook de brandweer retour.

De berger wist het voertuig al snel vakkundig weer boven te krijgen en ook deze werd afgevoerd. Cyclus en OFS kwamen  ter plaatse en gaan de ravage van de bushalte opruimen. Hoe de toestand van het slachtoffer is, is onbekend. Een geluk bij een ongeluk is dat niemand op dat moment op de bus zat te wachten.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Video: Rens de Haan

Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (1) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (2) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (3) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (4)

N207 GDA (1) N207 GDA (2) N207 GDA (3) N207 GDA (4)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (5) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (6) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (7)

N207 GDA (5)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (9)N207 GDA (6)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (10) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (11) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (12) Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (13)N207 GDA (7)N207 GDA (12)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (14)N207 GDA (8)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (15)N207 GDA (9)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (16)N207 GDA (10) N207 GDA (11)Ongeval Schoonhovenseweg Gouda (17)

Cookievoorkeuren wijzigen