Gaslekkage NKP (2)Nieuwkoop, 5 augustus 2014

Vanavond werd de brandweer van Nieuwkoop, Aarlanderveen, Alphen a/d Rijn en een OvD opgeroepen voor een gaslekkage aan de Provincialeweg – N231 in Nieuwkoop. Ter plaats bleek het bij een bedrijf langs de N231 te gaan, gelegen aan de Atoomweg.

Er kwam een hard sissend geluid uit een gastkast. Brandweermannen voerde continu metingen uit maar er bleek geen gevaar voor de omgeving. Verder kon de brandweer weinig doen en was het wachten op de gasnet beheerder. Liander is eveneens als de eigenaar ter plaatse gekomen om het probleem te verhelpen. Hierna konden alle hulpdiensten retour. Brandweer Aarlanderveen was tijdens het aanrijden al afgemeld.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Gaslekkage NKP (1) Gaslekkage NKP (3) Gaslekkage NKP (4)Gaslekkage Nieuwkoop (1) Gaslekkage Nieuwkoop (2) Gaslekkage Nieuwkoop (3) Gaslekkage Nieuwkoop (4) Gaslekkage Nieuwkoop (5) Gaslekkage Nieuwkoop (6) Gaslekkage Nieuwkoop (7) Gaslekkage Nieuwkoop (8) Gaslekkage Nieuwkoop (9) Gaslekkage Nieuwkoop (10)

Cookievoorkeuren wijzigen