Brand GDA (2)

Gouda, 5 augustus 2014

Aan het eind van de avond werd brandweer Gouda met spoed opgeroepen voor een buitenbrand berm / ruigte aan de Calslaan in Gouda. Er bleek op het schoolplein achter het gebouw van de scholengemeenschap GSG Leo Vroman een klein brandje te woedde.

Bij een schuurtje / overdekking stonden enkele materialen in brand. Met één straal hoge druk was het brandje snel uit. Op het schuurtje lag een bank welke voor de zekerheid ook nog even is natgespoten. Men kan hier uit gaan van brandstichting.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan
Buitenbrand Gouda (1)Brand GDA (4) Buitenbrand Gouda (2)
Brand GDA (3)Brand GDA (1) Buitenbrand Gouda (3) Buitenbrand Gouda (4) Buitenbrand Gouda (5)Buitenbrand Gouda (6)Brand GDA (5) Buitenbrand Gouda (7) Buitenbrand Gouda (8)
 

Cookievoorkeuren wijzigen