Katwijk, 5 augustus 2014

Vanavond omstreeks tien over half twaalf werden politie en ambulance naar de Hoorneslaan gestuurd voor een verwarde vrouw.

Eenmaal ter plaatse trof men de vrouw al schreeuwend aan bij de ingang van de flat, al snel bleek dat de vrouw lichamelijk in orde was en kon de ambulance weer retour. Echter was het overduidelijk met de geestelijke gesteldheid van de vrouw wel anders. De vrouw schreeuwde hard en was onhandelbaar, hierop heeft de politie de vrouw geboeid en achterin de politieauto gezet. De vrouw was echter nog niet klaar met haar ongewenste gedrag en zij spuugde een aantal keer achterin de politie auto en richting de agenten. Het gedrag van de dame maakte zoveel lawaai dat enkele omwonende naar buiten kwamen om te kijken naar wat er allemaal gebeurde.

Uiteindelijk heeft de politie de vrouw naar de GGZ-instelling in Leiden gebracht, aldaar zal de vrouw opgenomen en eventueel behandeld gaan worden.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen