Voorhout, 4 augustus 2014

Vanmiddag omstreeks kwart voor zes werden de brandweerposten van Voorhout en Noordwijk met spoed gealarmeerd voor een buitenbrand op de Mozartlaan in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat omwonenden de brandweer hadden gebeld omdat er rook van het balkon van een appartement op de tweede verdieping kwam. De brandweer klom met behulp van een ladder naar het balkon om te kijken waar de rook vandaan kwam, de bewoners waren namelijk niet thuis. Er bleek uiteindelijk een vuilniszak op het balkon in brand te staan, met een schuimblusser is het vuur toen geblust. Hoe het precies kon gebeuren dat de vuilniszak in brand vloog blijft onduidelijk. Nadat de brandweer het balkon en de woning hadden gecontroleerd bleek dat het vuur uit was en kon men weer inpakken.

Brandweer Noordwijk hoefde uiteindelijk niet in actie te komen en men kon weer retour kazerne.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen