Overval Rijnsburg (2)Rijnsburg, 4 augustus 2014

De hulpdiensten werden in de nacht van zondag op maandag gealarmeerd voor een gewelddadige overval op een woning aan de Goudenregenplantsoen in Rijnsburg. Ter plaatse bleken drie mannen de woning te zijn binnengedrongen en hebben daarbij de bewoners, een man en een vrouw mishandeld. Hiervoor kwam de ambulancedienst ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten was het mannelijke slachtoffer niet meer bij kennis. Reanimatie mocht niet meer baten, de 58-jarige bewoner overleed ter plekke.

Op het moment van de overval lagen de bewoners te slapen. Zij werden belaagd waarna het huis werd doorzocht. Enige tijd later vertrokken de overvallers zonder buit. Hierna werden de hulpdiensten gealarmeerd. Al snel had de politie plaats delict gemaakt en was alles afgezet. De politie is direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. In de woning is ’s nachts al technisch onderzoek verricht en dit zal maandag overdags doorgaan. Ook houden rechercheurs een groot buurtonderzoek. Deze week zal sectie op het lichaam van het overleden slachtoffer worden verricht om de oorzaak van overlijden vast te kunnen stellen. Of het vrouwelijke slachtoffer ook verwondingen heeft opgelopen is bij ons niet bekend.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u vannacht of eerder iets verdachts gezien of andere informatie welke van belang kan zijn voor het onderzoek neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Overval Rijnsburg (1) Overval Rijnsburg (3) Overval Rijnsburg (4)Overval Rijnsburg (5)

Cookievoorkeuren wijzigen