Stormoverlast Noordhoef Gouda (2)Gouda, 3 augustus 2014

De brandweer van Gouda werd vandaag naar de Noordhoef gestuurd voor een stormoverlast. Eenmaal ter plaatse werd ook de autoladder ter plaatse gevraagd omdat er hoog in een boom enkele takken los hingen.

Met behulp van de ook ter plaatse gekomen autoladder konden de takken gemakkelijk verwijderd worden. Toen eenmaal het klusje geklaard was, kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Stormoverlast Noordhoef Gouda (1) Stormoverlast Noordhoef Gouda (3) Stormoverlast Noordhoef Gouda (4) Stormoverlast Noordhoef Gouda (5) Stormoverlast Noordhoef Gouda (6) Stormoverlast Noordhoef Gouda (7) Stormoverlast Noordhoef Gouda (8) Stormoverlast Noordhoef Gouda (9) Stormoverlast Noordhoef Gouda (10) Stormoverlast Noordhoef Gouda (11)

Cookievoorkeuren wijzigen