IMG_4432

Ouderkerk aan den IJssel, 2 augustus 2014

Terwijl Lifeliner 2 nog ter plaatse was in Berkenwoude werd ook de Lifeliner 1 opgeroepen voor een inzet in de Krimpenerwaard. Het betrof een ongeval aan de Elzenhof in Ouderkerk aan den IJssel. Ook politie, ambulance en brandweer gingen met spoed ter plaatse.

Op de Elzenhof bleek iemand brandwonden opgelopen te hebben bij het barbecueën. Het slachtoffer is enige tijd ter plaatse behandeld en daarna samen met de arts van het Mobiel Medisch Team per ambulance vertrokken naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de verpleegkundige van het MMT weer terug gebracht naar de helikopter die net buiten het dorp in het weiland stond. Over de toedracht van het ongeval is bij ons verder niets bekend.

Foto’s: Stefan Vermin & Mariska Bies-de Jong (laatste foto)

IMG_4435 IMG_4440 IMG_4441 IMG_4442 IMG_4445 1-DSC02791-1

Cookievoorkeuren wijzigen