Noordwijkerhout, 1 augustus 2014

Vrijdagavond 1 augustus omstreeks 23:00 uur is er een ongeval gebeurd op de Victoriberg. Politie en ambulance kwamen beide met spoed ter plaatse.

Het ongeval was tussen een voetganger met de fiets aan de hand en een scooterrijdster. Bij aankomst bleek alles mee te vallen. De scooterrijdster en de voetganger hadden beide te licht letsel opgelopen om te worden onderzocht in de ambulance.

Terwijl het ambulance personeel het meisje op straat nakeken, kwamen er een aantal dronken jongeren kijken. Een van deze jongeren viel op door zijn gedrag, hij begon na een korte tijd de ambulance aan te raken. Dit werd door de agenten niet getolereerd, en de jongen werd met een corrigerende duw weggehaald bij de ambulance.

Hierdoor viel de jongen op de grond. De jongen stond weer op, en werd weggestuurd door de politie. Na drie maal de jongen weg te hebben gestuurd, kwam deze nogmaals terug. Voor de agenten was dit de druppel, en werd de jongen gearresteerd.

De jongen mag zijn roes gaan uitslapen op het politiebureau in Leiden. Hier gaat de jongen morgen verhoord worden.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen