Ravage WDN (10)

Waddinxveen, 1 augustus 2014

Op vrijdagavond laat werden politie en ambulance naar een ongeval gestuurd op de Dorpstraat in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een Fiat, welke vanuit Boskoop richting Waddinxveen reed, op het Noordeinde – N455 uit de bocht te gevlogen te zijn en via een plantsoen rechtdoor de Dorpstraat opgereden. In dat stukje plantsoen stonden echter een lantaarnpaal, informatiebord/paneel, en een verkeersbord. Dit werd allemaal omver gereden. Een ravage was het gevolg.

Door de hoge snelheid van het voertuig, reed hij na alle straatmeubilair te hebben geramd, nog tientallen meters door met de omver gereden lantaarnpaal nog vasthakend aan de auto. Na ongeveer 60 meter klapte het voertuig via de stoep tegen een geparkeerde auto waarna het tot stilstand kwam. De lantaarnpaal kwam op de geparkeerde auto terecht. De aangereden geparkeerde auto liep hier flinke schade bij op en zal naar alle waarschijnlijkheid total loss verklaard worden. Het voertuig was nog geen jaar oud.

De bestuurder van het voertuig is nagekeken door het ambulancepersoneel. Het is bij ons niet bekend of er iemand is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omdat voor de politie mede door getuigen en sporen duidelijk was wat er zich had afgespeeld kwam er geen VOA ter plaatse. De agenten begonnen ijverig de weg schoon te vegen welke bezaaid lag met glas en aarde. Brokstukken van het straatmeubilair werden verzameld en zullen later door de gemeente worden verwijderd. Een berger kwam ter plaatse om beide zwaar beschadigde voertuigen af te slepen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ravage WDN (1) Ravage WDN (2) Ravage WDN (3) Ravage WDN (4) Ravage WDN (5) Ravage WDN (6) Ravage WDN (7) Ravage WDN (8) Ravage WDN (9) Ravage WDN (11) Ravage WDN (12) Ravage WDN (13) Ravage WDN (14) Ravage WDN (15) Ravage WDN (16) Ravage WDN (17) Ravage WDN (18) Ravage WDN (19) Ravage WDN (20)

Cookievoorkeuren wijzigen