foto 1

   Leiden, 28 Juli 2014

Ambulance en politie werden deze morgen opgeroepen voor een incident aan de Plesmanlaan in Leiden. Achter het voormalig Shell tankstation was iemand aangetroffen.

Eenmaal ter plaatse bleek de persoon te zijn overleden. De politie heeft nog geen idee hoe de persoon is overleden of wat de indentiteit is. Nader onderzoek moet dit uitwijzen.

Update 29 juli 2014

Politiebericht:

Onderzoek naar stoffelijk overschot

Leiden – De recherche in Leiden doet onderzoek naar het overlijden van een nog onbekende man in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar, die maandagmorgen 28 juli werd aangetroffen.

Omstreeks 07.00 uur kreeg de politiemeldkamer de melding dat achter een tankstation aan de Plesmanlaan een stoffelijk overschot was aangetroffen door een voorbijganger. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen inderdaad een overleden man aan. Zoals te doen gebruikelijk in dit soort gevallen, werden de recherche en forensisch experts ter plaatse gevraagd. Onderzoek heeft vooralsnog de doodsoorzaak niet aan het licht gebracht, ook kan een misdrijf op dit moment niet worden uitgesloten. Daarom zal dinsdag 29 juli sectie worden verricht op het lichaam van de man.

Tips? Bel de politie!

Zijn identiteit is vooralsnog onbekend. De recherche is dringend op zoek naar mensen die, maandagmorgen vroeg of eerder dit weekend, iets gezien hebben in de omgeving van het (gesloten) tankstation aan de Plesmanlaan, of die op een andere manier informatie hebben die kan leiden tot het bekend worden van de identiteit van de man. De recherche in Leiden is bereikbaar via nummer 0900-8844.

Achter het oude pompstation op de Plesmanlaan in Leiden is door de technische recherche vandaag onderzoek gedaan. Gisteren is daar een lichaam aangetroffen van een dode man zoals in het politiebericht te lezen is. De recherche is in het zand op zoek naar iets. Ook gistermiddag is er onderzoek gedaan o.a. door de ME. In het belang van het onderzoek word er niet gezegd waar men naar op zoek is.

foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

Foto’s van de zoekactie:

DSC_3426 DSC_3428 DSC_3429 DSC_3432

Cookievoorkeuren wijzigen