Loosterweg VHT (1)

Voorhout, 26 juli 2014

Vanmorgen omstreeks kwart voor tien kregen politie en ambulance melding van een ongeval op de Loosterweg in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse bleek dat zich in een bocht een aanrijding had plaatsgevonden tussen een scooter en een motor. Dit gebeurde doordat de scooterbestuurder de bocht afsneed en zo op de helft van de motorrijder terechtkwam. De ambulancedienst heeft de motorrijder nagekeken, maar van letsel bleek gelukkig geen sprake.

De motorfiets raakte na de botsing aanzienlijk beschadigd door de val op het asfalt, de scooter had slechts lichte schade. De politie heeft beide partijen geholpen met het invullen van de nodige papieren.

Foto’s: Devin Waasdorp

Loosterweg VHT (2) Loosterweg VHT (3) Loosterweg VHT (4) Loosterweg VHT (5) Loosterweg VHT (6) Loosterweg VHT (7)

Cookievoorkeuren wijzigen