A12_aanhangwagen_WSlagers_02Gouda, 26 juli 2014

Even voor 10 uur deze zaterdagmorgen kwam er op de A12 een auto met aanhangwagen in de problemen. Ter hoogte van Hectometerpaal 27.9 richting Den Haag schaarde de combinatie waarbij de aanhangwagen geladen met planken op zijn kant kwam te liggen. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Voor zover bij ons bekend is er niemand van de inzittende(n) gewond geraakt. De oorzaak is waarschijnlijk een te zwaar beladen aanhanger achter een te lichte auto. Omdat de bestuurder ook niet in het bezit was van een geldig rijbewijs BE (auto met aanhanger) mocht deze mee naar het politiebureau. Al met al kon het wel eens een duur vrachtje hout worden.

Tijdens de berging waren er twee rijstroken op de A12 afgesloten en dat zorgde voor de nodige file.

Foto’s: Wim Slagers

A12_aanhangwagen_WSlagers_01 A12_aanhangwagen_WSlagers_03 A12_aanhangwagen_WSlagers_04 A12_aanhangwagen_WSlagers_05 A12_aanhangwagen_WSlagers_06 A12_aanhangwagen_WSlagers_07 A12_aanhangwagen_WSlagers_08

Cookievoorkeuren wijzigen