Peperstraat VHT (1)

Voorhout, 25 juli 2014

Vanmorgen omstreeks kwart over negen werden de brandweer korpsen van Voorhout, Sassenheim en Noordwijk gealarmeerd voor een gebouwbrand bijgebouw op de Peperstraat in Voorhout.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een schuur in brand stond, bij aankomst van de brandweer kwam de rook uit alle kieren en gaten. De brandweer van Voorhout heeft een binnenaanval gedaan en zo kreeg men deze brand snel onder controle. De schuur en de spullen, onder andere een vriezer en frituurpan, welk daarin stonden liepen zware rook en waterschade op. Ook de schuurdeur van de buren moest het ontgelden, omdat de bewoners niet thuis waren heeft de brandweer met een kettingzaag een vierkant gat in de deur gemaakt om zo te kijken of ook daar brand was. In de schuur van de buren werd geen vuur gevonden, wel zat er een klein beetje rook in.

Wat de exacte oorzaak van de brand is en waar deze is begonnen is nog onduidelijk. De brandweer van Noordwijk en Sassenheim konden na het blussen weer retour kazerne, Voorhout heeft nog even nageblust en ook hierna ging men weer retour kazerne.

Foto’s: Devin Waasdorp

Peperstraat VHT (2) Peperstraat VHT (3) Peperstraat VHT (4) Peperstraat VHT (5) Peperstraat VHT (6) Peperstraat VHT (7) Peperstraat VHT (8) Peperstraat VHT (9) Peperstraat VHT (10) Peperstraat VHT (11) Peperstraat VHT (12) Peperstraat VHT (13) Peperstraat VHT (14) Peperstraat VHT (15) Peperstraat VHT (16) Peperstraat VHT (17) Peperstraat VHT (18) Peperstraat VHT (19)

Cookievoorkeuren wijzigen