Blekerssingel GDA (2)

Gouda, 24 juli 2014

Rond half tien op donderdagavond werden meerdere politievoertuigen en een ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Blekerssingel in Gouda. Kort hierna werd een tweede ambulance opgeroepen en omdat op de plaats van het ongeval de gemoederen hoog opliepen werden er nog enkele politie eenheden opgeroepen.

Ter plaatse bleek een motorrijder welke vanaf de Fluwelensingel richting Kleiwegplein reed in de bocht bij het bedrijf Kalkhoven onderuit te zijn gegaan. Hierbij botste de motor tegen een geparkeerde auto. De geparkeerde auto kwam door de klap één parkeervak verder te staan dan waar de eigenaar van de auto zijn voertuig had geparkeerd.

De motorrijder is door het ter plaatse gekomen ambulance personeel behandeld aan zijn verwondingen en enige tijd later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De ernst van de verwondingen is niet bekend en zal in het ziekenhuis verder onderzocht worden. Het slachtoffer maakte een verwarde indruk wat kan duiden op mogelijk hersenletsel.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen en verder onderzoek te doen naar de oorzaak van dit ongeval. Enkele getuigen melden dat zij kort voor het ongeval de motor met hoge snelheid hadden zien rijden. Nadat de VOA klaar was met haar onderzoek kon de berger de motor en auto afvoeren waarna de weg weer tegen 00:00 kon worden vrijgegeven. Tijdens de afhandeling van het ongeval werd het verkeer over één weghelft geleid door de politie.

Foto’s: Marco van Bemmel

Blekerssingel GDA (1) Blekerssingel GDA (3) Blekerssingel GDA (4) Blekerssingel GDA (5) Blekerssingel GDA (6) Blekerssingel GDA (7) Blekerssingel GDA (8) Blekerssingel GDA (9) Blekerssingel GDA (10) Blekerssingel GDA (11) Blekerssingel GDA (12) Blekerssingel GDA (13) Blekerssingel GDA (14) Blekerssingel GDA (15) Blekerssingel GDA (16)

Cookievoorkeuren wijzigen