Voorhout, 25 juli 2014

Vanavond omstreeks acht uur worden de brandweer korpsen van Voorhout en Noordwijk opgeroepen voor een brand op de Schoutenlaan in Voorhout, men ging hierop met spoed ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat het om een brandende gasfles gaat welk in de achtertuin onder de uitbouw stond. Deze fles stond in de achtertuin in een houten gashaard. De brandweer heeft de houten bak geblust en hierna is de gasfles, welk nog steeds gas lekte, in een prullenbak gezet en is er water overheen gespoten totdat de fles helemaal leeg was. De ladderwagen van brandweer Noordwijk was niet meer nodig en kon met onverrichte zaken retour. Een ambulance en de Officier van Dienst van de brandweer kwamen nog ter plaatse omdat een persoon gas/rook had ingeademd, of deze persoon ook naar een ziekenhuis is vervoerd is onbekend.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen