Katwijk, 23 juli 2014

Omstreeks 1:40 uur werd de Katwijkse reddingsbrigade, en de KNRM van Katwijk opgeroepen om te zoeken naar een vermist persoon in zee. Drie ambulances, een officier van dienst geneeskundige en twee traumahelikopters, uit Rotterdam en Amsterdam, werden gealarmeerd om te assisteren.

De KNRM is samen met de politie gaan zoeken naar de vermiste persoon. Deze werd al snel gevonden, waarna deze met spoed naar wal werd gebracht voor medische behandeling. Tijdens het zoeken werd geconstateerd dat er niemand meer in het water lag, dus de boten die te water waren konden weer uit het water.

Het slachtoffer is voor onderzoek met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Beide traumahelikopters bleken uiteindelijk niet nodig, dus deze werden afgemeld.

Hoe het slachtoffer te water kon raken is onbekend.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen