Pieter (5)

Moordrecht, 22 juli 2014

Vanavond rond half acht werden brandweer, ambulances en meerdere politie eenheden met spoed opgeroepen voor een voertuig te water langs de N207 bij Gouda. Ter plaatse bleek het op de, hier niet ver van gelegen, Oost Ringdijk te zijn welke onder Moordrecht valt.

De bestuurder bleek al uit het voertuig waarna enkele hulpdiensten al werden afgemeld toen zij nog onderweg waren. Ook was hij niet gewond waarna de tweede ambulance ook retour kon. De brandweer heeft het voertuig aan de kant vastgemaakt waarna ook zij retour konden.

Het voertuig reed vanuit Gouda richting Moordrecht en kwam onder het viaduct van de N207, door voor ons onbekende reden, naast de weg terecht waarna hij de macht over stuur verloor en net voorbij een pilaar van het viaduct het water in reed. Door de snelheid en de stroming in het water dreef het voertuig enkele tientallen meters verder waar deze dan uiteindelijk aan de kant werd vastgemaakt om verder wegdrijven te voorkomen.

Een berger kwam ter plaatse om het voertuig uit het water te halen. Hierna konden ook de laatste hulpdiensten retour. De auto zal total loss worden verklaard.

Foto’s: Marco van Bemmel, Pieter Louw & Wim Slagers

water MDT (1)MDT_Ringdijk_WSlagers_1 MDT_Ringdijk_WSlagers_2 MDT_Ringdijk_WSlagers_3 MDT_Ringdijk_WSlagers_4 water MDT (2) Pieter (1) Pieter (2) Pieter (3) Pieter (4) water MDT (3) water MDT (4) water MDT (5) water MDT (6) water MDT (7) water MDT (8) water MDT (9) water MDT (10) water MDT (11) water MDT (12) water MDT (13)MDT_Ringdijk_WSlagers_5 MDT_Ringdijk_WSlagers_6 MDT_Ringdijk_WSlagers_7MDT_Ringdijk_WSlagers_8

Cookievoorkeuren wijzigen