Wassenaarseweg KWK (1)

Katwijk, 20 juli 2014

In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Valkenburg, politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval met beknelling bij het Shell tankstation aan de Wassenaarseweg (N441) in Katwijk. Er bleek een auto op zijn kant te liggen op het terrein van het benzinestation.

Dit gebeurde nadat de bestuurder onwel was geworden achter het stuur en hierdoor raakte de auto de berm en vloog zo op zijn zijkant het terrein op. De brandweer hoefde uiteindelijk niet te knippen, want de bestuurder en zijn passagier zijn door het portier naar buiten geklommen met behulp van de hulpdiensten. De brandweer heeft een naastgelegen putdeksel met aarde afgedekt vanwege de lekkende vloeistoffen en met schuim de lekkende benzineresten bedekt. Het ambulancepersoneel heeft beide inzittenden gecontroleerd, waarvan in ieder geval één persoon is vervoerd naar een ziekenhuis in Leiden.
De BCB heeft het voertuig met het nodige preciesiewerk weer op vier wielen gekregen, hierna is deze afgevoerd. Het voertuig moet als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Devin Waasdorp

Wassenaarseweg KWK (2) Wassenaarseweg KWK (3) Wassenaarseweg KWK (4) Wassenaarseweg KWK (5) Wassenaarseweg KWK (6) Wassenaarseweg KWK (7) Wassenaarseweg KWK (8) Wassenaarseweg KWK (9) Wassenaarseweg KWK (10) Wassenaarseweg KWK (11) Wassenaarseweg KWK (12) Wassenaarseweg KWK (13)

Cookievoorkeuren wijzigen