Valkenburgseweg KWK (1)

Katwijk, 19 juli 2014

De brandweer van Katwijk werd op zaterdag naar de Valkenburgseweg gestuurd voor de melding van een “Gebouwbrand overig”. Het bleek bij een autowasserij te zijn.

Er woedde een brandje in een stofzuiger, welke stond in de Chemische berging van het bedrijf. Medewerkers bemerkte dat de stofzuiger ging roken en ook oranje begon te gloeien waarop hij in brand vloog. Door snel optreden van de medewerkers werd erger voorkomen. De brandweer heeft de stofzuiger nog nageblust met een emmer water en heeft enkele metingen verricht in de opslagruimte, hierbij werd verder niks bijzonders aangetroffen. Hierna kon de brandweer weer retour naar de kazerne.

Foto’s: Devin Waasdorp

Valkenburgseweg KWK (2) Valkenburgseweg KWK (3) Valkenburgseweg KWK (4) Valkenburgseweg KWK (5) Valkenburgseweg KWK (6) Valkenburgseweg KWK (7)

Cookievoorkeuren wijzigen