Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (4)Gouda, 18 juli 2014

De brandweer van Haastrecht werd vanavond gealarmeerd voor een buitenbrand bij Sporthal De Zebra aan de Goverwellesingel in Gouda. Ter plaatse bleek de brand te woedde aan de vlakbij gelegen Uiterwaardseweg.

Ter plaatse trof men twee brandende hooibalen aan. De brandweer heeft het vuur snel weten te doven en heeft wat hooi uit elkaar gehaald. Ook werd de gemeente in kennis gesteld en gevraagd of de hooibalen zo spoedig mogelijk opgeruimd kunnen worden. Nadat geconstateerd was dat de brand echt uit was, kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (1) Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (2) Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (3)  Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (5) Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (6) Buitenbrand Uiterwaardseweg Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen