Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (2)Nieuwkoop, 18 juli 2014

De brandweer werd deze middag gealarmeerd voor een brand in een boot aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop. Ter plaatse kwamen flinke zwarte rookwolken achter een woning vandaan. Een sloep bleek geheel in brand te staan.

De brandweer is direct begonnen met het blussen van de brand en schaalde uiteindelijk op naar middelbrand. Bij de brand vielen twee gewonden, hoe dit precies kon gebeuren is onbekend. Ook de oorzaak van de brand is nog onbekend en zal worden onderzocht.

De sloep is totaal verwoest.

Foto’s: Dimitri Wisker

Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (1) Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (3) Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (4) Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (5) Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (6)  Middelbrand Dorpsstraat Nieuwkoop (16)

Cookievoorkeuren wijzigen