Ongeval met beknelling Gouda (2)Gouda, 18 juli 2014

De brandweer, politie en ambulancedienst werden even voor middernacht gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Burgemeester van Reenensingel in kruising met de Ridder van Catsweg in Gouda. Ter plaatse bleken op de kruising twee personenauto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Al snel werd duidelijk dat bij dit ongeval geen sprake was van beknelling. De brandweer heeft wel de accu kunnen los koppelen en de vloeistof kunnen bedekken. De brandweer kon hierna al snel weer retour kazerne. Ook de ambulancedienst bleek niet langer nodig. Na controle van een inzittende werd geconstateerd dat niemand meegenomen hoefde te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft de kruising afgezet, getuigenverklaringen opgenomen en blaastesten afgenomen. Alles bleek in orde. Een berger heeft één voertuig afgevoerd, het andere voertuig kon zelfstandig naar zijn bestemming, twee straten verderop, rijden.

De oorzaak van het ongeval is een inschattingsfout. De verkeerslichten op dit kruispunt stonden uit ten tijden van het ongeval. Het betreft hier een voorrangskwestie en zal verder worden uitgezocht door de verzekeringsmaatschappij.

Foto’s: Rens de Haan & Stefan Vermin

Ongeval met beknelling Gouda (1) Ongeval met beknelling Gouda (3)IMG_3841IMG_3852 Ongeval met beknelling Gouda (4) Ongeval met beknelling Gouda (5) Ongeval met beknelling Gouda (6) Ongeval met beknelling Gouda (7) Ongeval met beknelling Gouda (8)IMG_3883IMG_3886

Cookievoorkeuren wijzigen