Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (5)

Voorhout, 17 juli 2014

De hulpdiensten zijn deze morgen massaal gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Leidsevaart – N444 in kruising met de Herenstraat in Voorhout. Ter plaatse bleek een fietsster door nog onbekende reden te zijn aangereden door een vrachtwagen.

Eenmaal ter plaatse konden de hulpdiensten al snel vaststellen dat er voor het slachtoffer niets meer gedaan kon worden. De vrouw is ter plekke aan haar verwondingen overleden.

De brandweer heeft afscherming geplaatst zodat de vrouw voor het overige publiek niet meer zichtbaar was. De VOA kwam ter plaatse en heeft technisch onderzoek gedaan waarna een begrafenisondernemer het slachtoffer heeft afgevoerd.

Dit is in korte tijd het tweede dodelijke ongeval met een vrachtwagen in Voorhout, een kleine week geleden overleed er een voetganger na een aanrijding met een vrachtwagen.

Politiebericht

Voorhout – Een 41-jarige vrouw uit Voorhout is op donderdagochtend 17 juli omgekomen bij een aanrijding. De vrouw reed op haar fiets toen ze op de kruising van de Rijnsburgerweg met de Leidsevaart door een vrachtauto werd aangereden.

Het slachtoffer en de vrachtwagen reden op de Rijnsburgerweg de kruising op toen de aanrijding plaatsvond. Mogelijk heeft de 58-jarige vrachtwagenchauffeur uit Noord-Brabant de vrouw over het hoofd gezien. De chauffeur is naar het politiebureau gebracht om een verklaring af te leggen. Verkeersspecialisten van de politie stelden ter plaatse een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor was de weg enkele uren afgesloten. Deze in inmiddels weer volledig vrijgegeven.

Foto’s: Menno Plug

Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (1) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (2) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (3) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (4)
Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (6) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (7) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (8) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (9) Dodelijk ongeval Voorhout Leidsevaart - Herenstraat (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen