Grote brand Zoeterwoude (1)Zoeterwoude, 17 juli 2014

De hulpdiensten zijn vanavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Dr. Kortmannstraat – N206 in Zoeterwoude. Ter plaatse was een enorme rookontwikkeling zichtbaar waarna de brandweer al snel opschaalde naar middelbrand en even later ook naar grote brand en GRIP 1.

De brand woedde in een oud bedrijfspand waar tot drie weken geleden nog een bedrijf zat gevestigd. De brandweer kon niet voorkomen dat het pand uitbrandde maar kon wel naastgelegen objecten sparen.

Bij de brand waren flinke rookwolken te zien. Na ongeveer twee uur was de brand nagenoeg geblust, al duurt het wel even voordat de brand helemaal uit is. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Grote brand Zoeterwoude (2) Grote brand Zoeterwoude (3) Grote brand Zoeterwoude (4) Grote brand Zoeterwoude (5) Grote brand Zoeterwoude (6) Grote brand Zoeterwoude (7) Grote brand Zoeterwoude (8) Grote brand Zoeterwoude (9)

Cookievoorkeuren wijzigen