Melding luchtvaartcrash Haastrecht (6)Haastrecht, 16 juli 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een bijzonder ongeval op de Steinsedijk bij Haastrecht. Een paraglider (Parachutist met motoraandrijving) wilde opstijgen maar kwam met zijn arm in de motor terecht. De man viel en kwam op de grond terecht.

Of de man al een stuk de lucht in was gegaan toen dit gebeurde is onbekend. De melding kwam door als luchtvaartcrash maar dit hier was niet echt sprake van. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft de man met ernstige verwondingen aan zijn arm gestabiliseerd en afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft de materialen in beslag genomen en deze worden morgen verder onderzocht door dienst luchtvaart politie.

Hoe de man met zijn arm in de propeller kon komen is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Melding luchtvaartcrash Haastrecht (1) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (2) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (3) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (4) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (5)  Melding luchtvaartcrash Haastrecht (7) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (8) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (9) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (10) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (11) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (12) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (13) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (14) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (15) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (16) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (17) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (18) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (19) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (20) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (21) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (22) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (23) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (24) Melding luchtvaartcrash Haastrecht (25)

Cookievoorkeuren wijzigen