Burg. Van Reenensingel GDA (1)

Gouda, 16 juli 2014

Politie en ambulance werden op woensdagochtend gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Burgemeester Van Reenensingel en de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Het bleek echter niet op de kruising zelf te zijn, maar vlak voor de verkeerslichten.

Een fietsster wilde vanaf het Omlooppad de Burgemeester Van Reenensingel oversteken i.p.v. het fietspad te gebruiken. Bij het oversteken werd zij geraakt door een auto. De vrouw verklaarde zelf niks te hebben, maar toch werd zij nagekeken in de ambulance. Uiteindelijk hoefde ze ook niet mee. Omdat de fiets wel in twee stukken lag, heeft de politie haar weggebracht, inclusief haar fietstassen.

Foto’s: Rob de Jong

Burg. Van Reenensingel GDA (2) Burg. Van Reenensingel GDA (3) Burg. Van Reenensingel GDA (4) Burg. Van Reenensingel GDA (5) Burg. Van Reenensingel GDA (6) Burg. Van Reenensingel GDA (7)

Cookievoorkeuren wijzigen